Начало

Афиша

Чат

Дневники

Форум

Сейчас на сайте: 167, в чате: 0, новых: 36

БДСМ форум

Начало » Любые вопросы от новичков » Запитання для рабів

Запитання для рабів

Вечность, 30 лет

Ивано-Франковск, Украина

Що найбільше вас збуджує в Господарях ? Які сцени з ними виб хотіли спробувати ?

2012-02-01 в 21:53

сергей, 56 лет

Черновцы, Украина

Fisting, Humiliation, Spanking / Flagging, Candles, Wax, Role playing, Torture of breasts, nipples, clamps. Collar, leash. Golden shower. Oral sex (receiving), Oral fixation, Handcuffs, Masturbation, Eyepatch, Disciple / Teacher, Doctor / Patient, Anal sex. Double penetration. Psychological suppression.Rimming do.Foot.Zapahi. Group .Pairs .Video shooting. Kolgoty.Sidenie on the face.Play-play (doggie) .BallBusting.Foot worship.Fist kick.Track in the throat of a member and foot.

2017-04-16 в 12:47

Quirites, 45 лет

Нижний Тагил, Россия

Господар ... Я не можу відповісти вам в форматі позиціонування з низу, а як верх: адекватність, порядність, культура, глибокі знання в теорії BDSM, практика, набита рука, природно девайси, і бажання йти цим шляхом до кінця, це все виключає гру в BDSM, і дає нижньої впевненість в вас і вашої турботи про неї. А сцени ..? Це можна визначити по анкетування нижньої, або усного опитування в ході лёгой бесіди. Мені навіть важко уявити її або ваші з нею фантазії або можливі практики. Запитайте її самі, коли таку дівчину знайдете. На останок бажаю вам успіху! І на останок бажаю вам успіху! Мої вибачення за помилки на українській мові.:)

Я приношу вам вибачення засвоіх соотечествініков, це відбиток політики, а на даному сайті не повинно її бути. Адже ми всі тут спілкуємося і ділимося досвідом. Прошу зрозуміти правильно і пробачити.

2017-04-16 в 13:55

Ответить

BDSMPEOPLE.CLUB - BDSM/БДСМ знакомства

Информация о платных услугах и порядке оплаты

Здесь находится аттестат нашего WM идентификатора 000000000000 www.megastock.ru DASH accepted here

BDSMPEOPLE.CLUB

Данный сайт содержит материалы предназначенные для взрослой аудитории.

Если Ваш возраст меньше 21 года Вам запрещено просматривать страницы сайта.

Для дальнейшего просмотра сайта Ваш возраст должен быть больше 21 года.

Пожалуйста, подтвердите Вашу дату рождения: