Начало

Афиша

Чат

Дневники

Форум

Сейчас на сайте: 235, в чате: 0, новых: 36

БДСМ форум

Начало » Любые вопросы от новичков » Хто займався БДСМ з Господином якому ще не виповнилося 17 р ?

Хто займався БДСМ з Господином якому ще не виповнилося 17 р ?

Вечность, 30 лет

Ивано-Франковск, Украина

Цікаво дізнатися чи таке буває взагалі і чи часто таке зустрічається .

2012-01-31 в 23:00

Imbris, 55 лет

Москва, Россия

З такоi потiхи як Пан в 17 рокiв можливо хiба що пореготати. Такий сам ще потребує добрячоi ремiняки на гузок, а не корони))

2012-01-31 в 23:32

Ксения, 54 года

Луганск, Украина

Ох пане, в такому віці, ваші проблеми легко вирішить пані з соціальної служби опіки. Або знайдіть дівчину, років сімнадцяти, тільки будьте з нею ніжним і ласкавим.)))

2012-01-31 в 23:51

Вечность, 30 лет

Ивано-Франковск, Украина

Я взагаліто не про себе, але наприклад мені зустрічалися такі дівчато от і я поцікавився за чоловічу стать .

2012-02-01 в 03:18

Kosmos, 31 год

Варшава, Польша

)вспомнила молодость)

мне было 14 лет, когда я с одним таким познакомилась
дружили долгое время, он рассказывал про своих подружек
все это более серьезнее стало после 20 лет у него и подружки уже нужны не сабы, а еще и мазохистки
по слухам знаю что все что он делает - грандиозно
хотел меня вниз перетянуть но не вышло поэтому сейчас мы не общаемся
:)

2012-02-01 в 04:03

ДжорджКуни, 45 лет

Лос-Анжелес, США

свидомый....

свидомо троллит)
мда....

0_0

2012-02-01 в 10:35

Serge, 57 лет

Москва, Россия

...а вот интересно с кем эта они разговаривали? ;)))

2012-02-01 в 13:57

Quirites, 45 лет

Нижний Тагил, Россия

Це питання на який дуже складно відповісти ... Найчастіше випадки з несовершінолетнімі бувають в ванільних відносинах у самих однолітків. Розумний і грамотний Тематик не стане порушувати букву закону. У Росії за статевий зв'язок з несовершінолетнімі дають термін на 10 років. Виходячи з того, що вам Андре немає і 17 років, вам варто поки вдосконалюватися в іншому, в навчанні, спорті, хобі. Я погано знайомий з вашим законодавством, тому не можу точно визначити межі правових норм у вас. Навіть якщо знайдеться вам дівчина-ровесниця або молода жінка готова погодитися на такі відносини, як знати що з цього вийде?

2017-04-16 в 15:08

Анфиска, 50 лет

Белгород, Россия

Люблю украинску мову, но не разумию.
А обязательно на рускоязычном форуме создавать топики на другом языке?

2017-04-16 в 16:44

Ivan, 47 лет

, Россия

Serge, 48 лет, Москва, Россия, Анфиска, 41 год, Белгород, Россия, да даже без гугль переводчика примерно ясно чего они там балакают ; ))). В России куда больше языков, на которых говорят граждане, совсем непонятных русскоговорящим =). А так тоже нравится, как звучит мова ; )))), особенно из уст девушек ; ))).

2017-04-17 в 03:31

PROspero, 56 лет

Екатеринбург, Россия

Ise ütlen: "sina oled noor mogul loll. Kirjuta siis tavaline keeles, et aru saada mida sulle vastatakse.

2017-04-17 в 09:43

Ответить

BDSMPEOPLE.CLUB - BDSM/БДСМ знакомства

Информация о платных услугах и порядке оплаты

Здесь находится аттестат нашего WM идентификатора 000000000000 www.megastock.ru DASH accepted here

BDSMPEOPLE.CLUB

Данный сайт содержит материалы предназначенные для взрослой аудитории.

Если Ваш возраст меньше 21 года Вам запрещено просматривать страницы сайта.

Для дальнейшего просмотра сайта Ваш возраст должен быть больше 21 года.

Пожалуйста, подтвердите Вашу дату рождения: